Nederlands | français

Bathmate~België


Bathmate voordelen en meer

  • Meer lengte en omtrek!
  • Meer volume!
  • Discrete verzending en verpakking!
  • Als het niet werkt, betaalt u geen dubbeltje! (We betalen zelfs de retourkosten terug)

Discrete levering

Discrete levering Bathmate
Alle leveringen gebeuren met Royal Mail in een discrete verpakking die niets verraadt over de inhoud van het pakket. De prijs van de verzending is inbegrepen in de prijs van het product zodat u niet voor verrassingen komt te staan en geen verpakking/porto kosten hoeft te betalen.

Zie de resultaten - Gegarandeerd!

penis enlareger 100% guaranteeWij zijn meer dan overtuigd van het feit dat Bathmate u de penis geeft die u steeds al wilde hebben. Wij garanderen u een -niet goed geld terug- beleid. Als u niet helemaal tevreden bent met de resultaten krijgt u AL uw geld terug. Dat staat vast.

Wij zijn er om u te helpen

Here to HelpWij geloven in een opperbeste klantenservice en ondersteuning. Wij zijn er voor u. Ons e-mailadres is +44 (0) 800 808 5594


Bathmate en ED.

News and UpdatesLees dit verbluffende artikel om te ervaren hoe Bathmate u kan helpen bij uw Erectie-storingen... wij ontdekken elke dag nieuwe dingen over Bathmate.

Is de grootte echt belangrijk?

Onderzoek toont aan dat de meeste vrouwen een beter orgasme beleven door een dikke penis. Bathmate maakt uw penis dikker vanaf het moment dat u het gebruikt.

Nu kopen

Wacht niet langer en haal uw Bathmate vandaag nog. Maak uw droom waar. Klik hier om uw individuele Bathmate vandaag nog te bestellen.

Bathmate in andere landen

Bathmate Zweden
Bathmate Denemarken
Bathmate Noorwegen
Bathmate Italië
Bathmate Portugal
Bathmate Finland
Bathmate groot-Brittannië
Bathmate Frankrijk
Bathmate Duitsland
Bathmate Oostenrijk
Bathmate Zwitserland
Bathmate IJsland
bathmate.com.griekenland
Bathmate Luxemburg
Bathmate USA

DE POSTEN


Verhalen van klanten over Bathmate

Getuigenissen

Het gebeurt niet elke dag dat een geƫmotioneerd naar ons kantoor belt en akkoord is om onder zijn volledige naam zijn verhaal te vertellen in een video opname. Deze jonge man was helemaal overtuigd dat Bathmate zijn leven positief had veranderd. Wayne Forman was betrokken bij een auto ongeval waarbij hij ernstige verwondingen aan de rug opliep. Dit resulteerde in een verlamming vanaf de heupen tot aan de voeten. Mannen met zulke zware rugverwondingen krijgen niet de normale, spontane erecties zoals gezonde mannen zonder deze verwondingen. Dit zorgt ervoor dat de eens gezonde penis langzaam verslechterd. Dit is het verhaal van Wayne:

Agust: Goedemorgen, u spreekt met Agust. Hoe kan ik u helpen?

- Goedemorgen, mijn naam is Wayne. Fijn om u te horen

Agust: Dito.

Agust: Hoe hebt u eingelijk de Bathmate leren kennen?

- Ik ken Bathmate via een vriend van mij: John. De man die het product uitgevonden heeft. Ik ken John sinds een paar jaren en hij zei me dat ik het moest proberen.

Agust: En wat vond u ervan?

- Het werk heel goed. Echt heel goed.

Agust: Dus u bent blij met de resultaten?

- Ik ben er helemaal weg van. Door mijn handicap heeft mijn penis ook geleden en verslechterde omdat deze verzorgd had moeten worden. Hij zag er niet meer zo mooi uit zoals ik mij het steeds had voorgesteld. John zat achter me aan omdat hij bleef volhouden dat ik het moest uitproberen. Ik luisterde eerst niet naar hem maar uiteindelijk heb ik het dan toch een keertje geprobeerd. In de 3 weken dat ik het had gebruikt zag ik een extreem verschil. Mijn penis zag er niet alleen veel gezonder uit, hij zag er ook beter uit. Hij zag er gewoon uit zoals een pik er uit hoort te zien, zeg maar.

Agust: Hoe lang hebt u de Bathmate gebruikt?

- Ongeveer zes maanden lang.

Agust: Zes maanden en u merkte het verschil al na drie weken?

- Ik zag het verschil na de tweede keer dat ik het gebruikt had. Gewoonweg de kleur en hoe gezond mijn penis eruit zag. Dat is alles.

Agust: Wat voor invloed had het op uw sexleven en uw leven in het algemeen?

- Het gaat met name vooral om die -feel good- factor omdat je als man je penis toch beschouwt als je mannelijkheid en na mijn ongeval voelde ik mij helemaal niet meer zo'n man omdat ik mijn penis minder aanraakte en niet meer zoveel gebruikte als voorheen. Kortom, als ik tussen mijn benen keek zag ik dat mijn penis niet meer was zoals zoals ik hem kende. Als je de Bathmate van je penis haalt na het douchen kijk je naar je penis en denkt: “Dat is mijn pik”. Je voelt dat je de touwtjes weer in handen krijgt.

Agust: Hoe kreeg u (blijvende) erecties toen u de Bathmate nog niet kende?

- De erecties krijg ik nog steeds door speciale injecties. Dat is de manier waarop ik een erectie krijg. Nu heb ik echter een grotere penis, meer omvang...maar...ik heb wel getwijfeld voor mijn ongeval [over mijn penisgrootte] maar ik heb ongeveer de helft van mijn penisgrootte verloren na mijn ongeval door mijn penis simpelweg niet te gebruiken. Hij kromp gewoon. Nu heb ik mezelf overtroffen in vergelijking met vroeger. Dus voor mij is dat een absoluut pluspunt.

Agust: Dus u hebt niet alleen uw grootte terug gekregen, uw penis is ook groter als vroeger?

- Ja, hij werd ook groter.

Agust: Mag ik vragen of u uw penis gemeten hebt in centimeters?

- Neen, ik kijk gewoon naar onderen en zie het verschil.

Agust: Ah, u merkt gewoon het verschil. We kunnen hier zien op de -voor en na- foto's en de video's dat het verschil echt extreem is.

- Ik denk het wel, ja!

Agust: Dat is toch iets om trots op te zijn!

- Uw vrouw is vast gelukkig.

Agust: Ja hoor. Gewoon volhouden is de boodschap, niet waar?

- Ja, precies. Ik doe het zo: ik ga onder de douche staan, ik was me, ik breng het aan en dan ga ik gewoon verder met wassen. Ik haal het eraf, breng het weer aan en was me nog verder. Het is gewoon een deel geworden van de wasbeurt.

Agust: Wilt u de Bathmate aanbevelen bij andere mensen?

- Ik raad het iedereen aan. Ik speel er rugby en basketbal mee. Ook voor iedereen die lijdt onder een handicap. Ik kan het al mijn vrienden aanbevelen die geen handicap hebben. Iedereen die het gebruikt heeft in mijn omgeving is er blij mee. Je hebt nog nooit een vrouw horen zeggen : oh, dat is te groot &ndash: wat moet ik daarmee doen?

Agust: Ja, precies. Vertelt u mij eens? Ik wilde het u al vragen maar ik was helemaal opgetogen over uw verhaal: u doet aan sport?

- Ja, dat klopt.

Agust: Wat voor sport?

- Ik speel rolstoel-rugby en rolstoel-basketbal.

Agust: Ok, en de mannen in uw team, hebben die nu allemaal een Bathmate?

- Ja, iedereen in mijn team heeft er een.

Agust: En genieten ze er ook van?

- Ja, dat doen ze. Zoals ik al zei is het met name vooral moeilijk voor mannen met een handicap. Net zoals ik hebben ze geen controle over hun penis en het is dus veel moeilijker om de penis gezond te houden. Maar Bathmate doet het allemaal voor jou.

Agust: Denkt u dat u een maatje groter nodig hebt in de toekomst?

- Ik zou wel een maatje groter willen, ja. Ik denk echter niet dat mijn vrouw er helemaal voor te vinden is.

Agust: Wat zegt uw vrouw hierover, is ze er blij mee?

- Ze is er heel blij mee maar soms is het gevoel een beetje onaangenaam voor haar. We werken eraan, dat komt goed.

Agust: Het was mij een genoegen om uw verhaal te mogen horen en ik hoop dat we nog meer resultaten zullen zien als de grotere versie komt. Tenminste, als uw vrouw het ermee eens is.

- Dat is waar.

Agust: Hartelijk dank, meneer.

- Dankjewel

Wij ontvangen vele e-mails van klanten die ons product aanprijzen.

 

"Ik had het plan om mijn penis groter te maken al lang opgegeven. Ik moet eerlijk zeggen dat ik bijna alle apparaten en medicatie heb gebruikt...ik had me zelfs bijna laten opereren. Bathmate doet wat ik wil. Het geeft snel resultaat dat lang aanhoudt."

Christof, Berlijn

 

"De verwonderde blik van mijn vriendin toen ze de badkamer binnenkwam en ik mijn handdoek liet vallen, zei echt alles. Ze vroeg zich af waar ik die kanjer al die tijd had verstopt."

John, Manchester

 

"Even snel een mail om jullie te bedanken voor een prachtproduct. Dit heeft werkelijk mijn leven veranderd. Ik ben 54 jaar en heb sinds de laatste 2 jaren dat typische mannenprobleem. Toen begon ik Bathmate te gebruiken en na 3 dagen werden mijn erecties sterker en had ik geen probleem meer om de erectie te behouden. Het was voor mijn niet zo belangrijk om mijn penis te vergroten, maar het is wel mooi meegenomen. De glimlach op het gezicht van mijn vrouw was goud waard."

Derek, Milton Keynes

 

Ik was er mij altijd al van bewust dat mijn penis relatief klein is in vergelijking met de andere kerels in de fitness-studio. Nu ik Bathmate gebruik ervaar ik het tegendeel. Ik loop er tegenwoordig gewoon mee te pronken.

Stuart, Dublin

 

Ik kon het verschil na 15 minuten bijna niet geloven. Ik stelde mezelf de vraag: "is dit echt de mijne".

Mike, Cardiff

 

Ik hoorde het gerucht dat walvissen de grootste penis op de planeet hebben. Ik moet dit even verbeteren en zeggen dat ik nu waarschijnlijk diegene ben!

Brian, Hull

.