Nederlands | français

Bathmate~België


Bathmate voordelen en meer

  • Meer lengte en omtrek!
  • Meer volume!
  • Discrete verzending en verpakking!
  • Als het niet werkt, betaalt u geen dubbeltje! (We betalen zelfs de retourkosten terug)

Discrete levering

Discrete levering Bathmate
Alle leveringen gebeuren met Royal Mail in een discrete verpakking die niets verraadt over de inhoud van het pakket. De prijs van de verzending is inbegrepen in de prijs van het product zodat u niet voor verrassingen komt te staan en geen verpakking/porto kosten hoeft te betalen.

Zie de resultaten - Gegarandeerd!

penis enlareger 100% guaranteeWij zijn meer dan overtuigd van het feit dat Bathmate u de penis geeft die u steeds al wilde hebben. Wij garanderen u een -niet goed geld terug- beleid. Als u niet helemaal tevreden bent met de resultaten krijgt u AL uw geld terug. Dat staat vast.

Wij zijn er om u te helpen

Here to HelpWij geloven in een opperbeste klantenservice en ondersteuning. Wij zijn er voor u. Ons e-mailadres is +44 (0) 800 808 5594


Bathmate en ED.

News and UpdatesLees dit verbluffende artikel om te ervaren hoe Bathmate u kan helpen bij uw Erectie-storingen... wij ontdekken elke dag nieuwe dingen over Bathmate.

Is de grootte echt belangrijk?

Onderzoek toont aan dat de meeste vrouwen een beter orgasme beleven door een dikke penis. Bathmate maakt uw penis dikker vanaf het moment dat u het gebruikt.

Nu kopen

Wacht niet langer en haal uw Bathmate vandaag nog. Maak uw droom waar. Klik hier om uw individuele Bathmate vandaag nog te bestellen.

Bathmate in andere landen

Bathmate Zweden
Bathmate Denemarken
Bathmate Noorwegen
Bathmate Italië
Bathmate Portugal
Bathmate Finland
Bathmate groot-Brittannië
Bathmate Frankrijk
Bathmate Duitsland
Bathmate Oostenrijk
Bathmate Zwitserland
Bathmate IJsland
bathmate.com.griekenland
Bathmate Luxemburg
Bathmate USA

DE POSTEN


Penis Sport inkrimping

Penis Sport inkrimpingVele mensen hebben zich de vraag al gesteld. Vele mannen voelen zich depressief nadat ze hebben getraind en merken dat hun penis gekrompen is tot een minimum in slappe toestand....en dat net voor een leuk afspraakje! Dit is de zogenaamde "sport inkrimping". Tijdens het trainen is er bloed nodig voor andere lichaamsdelen en wordt het bloed in de penis "weggevoerd" naar andere plaatsen in het lichaam. Dit zorgt voor een kleine penis voor een tijdje of zelfs tot 18 uren na een intensieve training.

Hoe pijnlijk is op een afspraakje te verschijnen en dan een partner die uw penis ziet in de kleinst mogelijke slappe toestand. Maar voor alles bestaat een oplossing.

Bathmate & Sport inkrimping

Gebruik simpelweg de Bathmate alvorens naar een afspraakje te gaan en vul die strakke broek met uw trots in zijn maximale slappe toestand. Dit zorgt ervoor dat uw slappe penis terug zijn oorspronkelijke vorm aanneemt en bij regelmatig gebruik ook nog groter wordt.