Nederlands | français

Bathmate~België


Bathmate voordelen en meer

  • Meer lengte en omtrek!
  • Meer volume!
  • Discrete verzending en verpakking!
  • Als het niet werkt, betaalt u geen dubbeltje! (We betalen zelfs de retourkosten terug)

Discrete levering

Discrete levering Bathmate
Alle leveringen gebeuren met Royal Mail in een discrete verpakking die niets verraadt over de inhoud van het pakket. De prijs van de verzending is inbegrepen in de prijs van het product zodat u niet voor verrassingen komt te staan en geen verpakking/porto kosten hoeft te betalen.

Zie de resultaten - Gegarandeerd!

penis enlareger 100% guaranteeWij zijn meer dan overtuigd van het feit dat Bathmate u de penis geeft die u steeds al wilde hebben. Wij garanderen u een -niet goed geld terug- beleid. Als u niet helemaal tevreden bent met de resultaten krijgt u AL uw geld terug. Dat staat vast.

Wij zijn er om u te helpen

Here to HelpWij geloven in een opperbeste klantenservice en ondersteuning. Wij zijn er voor u. Ons e-mailadres is +44 (0) 800 808 5594


Bathmate en ED.

News and UpdatesLees dit verbluffende artikel om te ervaren hoe Bathmate u kan helpen bij uw Erectie-storingen... wij ontdekken elke dag nieuwe dingen over Bathmate.

Is de grootte echt belangrijk?

Onderzoek toont aan dat de meeste vrouwen een beter orgasme beleven door een dikke penis. Bathmate maakt uw penis dikker vanaf het moment dat u het gebruikt.

Nu kopen

Wacht niet langer en haal uw Bathmate vandaag nog. Maak uw droom waar. Klik hier om uw individuele Bathmate vandaag nog te bestellen.

Bathmate in andere landen

Bathmate Zweden
Bathmate Denemarken
Bathmate Noorwegen
Bathmate Italië
Bathmate Portugal
Bathmate Finland
Bathmate groot-Brittannië
Bathmate Frankrijk
Bathmate Duitsland
Bathmate Oostenrijk
Bathmate Zwitserland
Bathmate IJsland
bathmate.com.griekenland
Bathmate Luxemburg
Bathmate USA

DE POSTEN


Vragen en antwoorden (Q&A)

Hoe werkt het?

De penis is verdeeld in 3 kamers, 2 grote kamers aan de bovenkant (corpora cavernosa) en een kleinere kamer aan de onderkant welke dient om te plassen en klaar te komen (corpus spongisum). Als u een erectie krijgt geven de hersens een hormoon vrij wat bloed naar de penis stuurt. Deze bloeddruk vult de bovenste kamers wat zorgt voor een stevige erectie. Echter bepaalt de lengte en bloeddruk van de corpora cavernosa de lengte van uw penis. Het goede nieuws is....

Uw corpora cavernosa kan groter en sterker worden met Bathmate.

Hoe meer u Bathmate gebruikt, hoe groter de vaten worden omdat er meer bloed vloeit om het weefsel op te vullen. Het is vergelijkbaar met body-building, maar dan voor uw penis.

 

 penis

De pompbasis werd ontworpen om met een minimale compressiekracht een maximale vergroting te verkrijgen. Maximale groei met minimale ongemakken. Hoe meer water gebruikt wordt met Bathmate, hoe meer de penis gestimuleerd wordt om harder te worden en hoe meer vacuümkracht gegenereerd wordt. Er is steeds een evenwichtige waterdruk aanwezig en uw penis kan dus niet blootgesteld worden aan een onveilige druk. Schade is nagenoeg uitgesloten.

De gangbare luchtvacuüm systemen laten lucht werken net zoals een spons. Ze breiden uit en genereren een druk zonder de penis te vergroten. Bepaalde plaatsen worden uitgebreid bv. de voorhuid en niet de lengte of de dikte van de penis. De Bathmate is gevuld met water en afgesloten aan de basis. Het water wordt weggeperst door het Bathmate druksysteem. Hierdoor komt een evenwichtige druk tot stand in de Bathmate.

Als de druk op de pomp stopt, sluit de terugslagklep. Dit voorkomt dat er terug water in de Bathmate vloeit. Door een uniek pompdesign zet de omhulling uit en probeert op die manier terug zijn oorspronkelijke volume aan te nemen omdat het water in de Bathmate werkt als een vloeibare maar vaste basis. Dit betekent dat deze niet kan samengedrukt of vergroot worden. Enkel de penis kan vergroten om het volume van het weggeperste water op te vullen.

Hoe gebruikt u het?

1) Vul het bad met water.

2) Als u in het bad zit vult u de Bathmate met water en schuift deze over de penis tot aan de basis.

 

 

3) Druk Bathmate verschillende keren tegen de onderbuik totdat u een vacuüm hebt bereikt. Pomp op en neer tot u de druk begint te voelen. Het teveel aan water verlaat de pomp via het overdruk ventiel van Bathmate. U pompt nog vier of vijf keren tot er geen water meer uit de pomp komt.

4) Als u hiermee klaar bent, kunt u 5 minuten heerlijk relaxen. Als u voelt dat u niet verder meer kunt pompen is het maximum vacuüm bereikt op dat moment.

5) Elke 4 of 5 minuten probeert u de druk wat op te bouwen door weer enkele keren te pompen. Hierdoor zal uw penis verder groeien nadat er weer extra water via het drukventiel ontsnapt. Er komt steeds een moment waar u niet meer verder kunt pompen.


6) Pomp de Bathmate naar het uiterste vacuüm dat u kunt bereiken. Dit is het stadium waarbij geen water meer uit de Bandmaat ontsnapt.

(7) Als u voelt dat de druk iets te hoog wordt kunt u, door op het ventiel boven aan Bathmate te drukken, de druk verminderen. Na 15 tot 20 minuten drukt u weer op het ventiel en schuift u de Bathmate van uw penis. Sta dan even op om het resultaat te zien. U zal versteld staan!

8) Wij adviseren 15 tot 20 minuten per sessie voor het dagelijkse gebruik of minstens 3 keren per week

Wat zijn de belangrijkste voordelen?

Al na de EERSTE sessie zult u direct zien dat uw penis aanzienlijk groter, dikker en zwaarder is dan voorheen. Voor blijvende geweldige resultaten dient u de Bathmate regelmatig te gebruiken. De Bathmate is het enige product ter wereld dat gepatenteerde “Hydro-technologie” gebruikt. Wij geloven dat dit de meest effectieve, comfortabele, kostengunstigste en snelste manier is op de markt om de penis te laten groeien. En dit alles zonder een dure operatieve ingreep. Het kan ook direct fris zuurstofhoudend bloed in de corpora cavanosa sturen wat een maximaal effect voor uw penis garandeerd. U profiteert dus van beide aspecten met Bathmate.

Welke resultaten kunt u verwachten?

In het algemeen krijgen mannen een 2,5 cm tot 7,5 cm groei van de penis en 30% groei in dikte. De groei is zowel in slappe als stijve toestand duidelijk zichtbaar. Mensen met een kleine penis zullen sneller resultaat zien. U ziet het resultaat vanaf de eerste keer dat u het gebruikt en Bathmate verwijderd hebt. Nadat u de Bathmate van de penis schuift zal uw penis enkele uren groot blijven en daarna weer minimaal krimpen. Het is dus geen wondermiddel. Echter na enkele keren gebruik zal het resultaat beter zijn en blijvend. U kunt het vergelijken een fitness-studio of een sportschool. Van 1 keer trainen krijgt u nog niet meteen een gigantisch resultaat te zien. Als u echter 3 of 4 keren per week oefent, begint u meer en meer veranderingen te merken. Bathmate is een product waarmee u enkele keren per week kunt oefenen en na enkele weken zult u verbaasd zijn over het goede resultaat. Eerst valt de dikte en de lengte op. De penis zal in slappe toestand veel groter worden omdat de druk van Bathmate ervoor zorgt dat de buizen van uw corpora cavanosa meer gaan openen en groter worden. Er komt met andere woorden meer bloed in te zitten. In een tijdspanne van 1 tot 3 maanden wordt de penis langer (ca. 1,25 cm en meer) en hoe meer u het gebruikt, hoe dikker en langer uw penis zal worden. U dient echter wel de voorschriften te volgen!

Hoe vaak gebruik je het?

Een sessie mag maximaal 15 minuten duren en per 24 uren maximaal 1 keer gebruiken. U zult verbaasd zijn over de vooruitgang van uw penis, zowel in slappe als in stijve toestand. Ook psychologish zal het uw prestaties echt verbeteren!

 

Ik heb de maximale omvang bereikt met gebruik van het Hercules model en er verschijnen ringmarkeringen alhoewel ik nog een paar centimeters moet bereiken. Wat moet ik doen?

Wij hebben plannen om in 2009 een Bathmate Goliath op de markt te brengen die 30% groter is. Alvorens deze wordt gelanceerd zijn er twee manieren om uw Bathmate succesvol te gebruiken en uw gewenste doel te bereiken.

  • Door gebruik te maken van een geringe druk (dus geen volle druk) wordt de penis weerhouden om de omhulling meteen op te vullen. Daardoor zal de penis strekken in lengte. Het probleem met deze methode is dat u meer tijd nog hebt om de penis te laten groeien. Als u echter geen pijnlijk gevoel hebt omwille van de ringmarkeringen aan de basis van uw penis of huidirritaties, gaat u op het einde van de sessie tot het maximum. Dit dient u enkele minuten aan te houden. Geadviseerde duur van deze sessie: 10 min.
  • Maak gebruik van een glijmiddel op waterbasis. Dit kunt u in elke online sexshop of bij uw apotheker verkrijgen. Breng veel glijmiddel aan omdat het glijmiddel oplost in water. Pomp vervolgens snel tot de maximumdruk en houdt dit 15 tot 20 minuten aan. Als u geen glijmiddel op waterbasis wilt gebruiken, kunt u ook een glijmiddel op oliebasis nemen. U moet de Bathmate na elk gebruik wel grondig schoonmaken aan de binnen-en de buitenkant. Dit is echter niet zo fijn in gebruik en tijdrovend.

Kan ik het gebruiken als ik besneden ben?

Het maakt niet uit of u wel of niet besneden bent.

Wat zijn de belangrijkste voordelen?

Er zijn heel wat voordelen als u Bathmate gebruikt.....
Uw penis zal groter worden en dit veel sneller in vergelijking met alternatieve methodes.
Geen operatieve ingreep nodig.
Uw erecties worden veel harder.
Water helpt de huid gemakkelijker te stretchen.
Het vacuüm is onovertreffelijk.
Snel resultaat zichtbaar in 15 min.
Discreet en handig in gebruik.
Geen onhandig product dat u 4 tot 6 uren per dag in uw broek hoeft te dragen.
Betaalbare en gunstige marktprijs in vergelijking met alternatieve methodes.
Helpt bij erectiestoringen.
Zorgt voor krachtige orgasmen bij de man.
Verhoogt het genot voor uw partner.

Zijn er veiligheidsvoorschriften?

Ondanks het feit dat dit een zeer veilig product is moet u toch nauwkeurig de instructies volgen. Bewaar het in elk geval zodat er geen kinderen bij kunnen. Raadpleeg uw arts als u fysische penisproblemen hebt alvorens het eerste gebruik van het product. Wij raden aan het product niet te gebruiken als u sinds kort een operatie heeft gehad in de schaamstreek of als u problemen ondervindt -voor of na- het eerste gebruik van het product.

Penis pompen worden al jaren gebruikt voor goede resultaten. Pompen worden aanbevolen door artsen die gespecialiseerd zijn in erectie-problemen (erectile dysfunction of ED) Raadpleeg echter wel uw eigen arts.

Kan ik het gebruiken onder de douche?

Jazeker ! De Bathmate voelt zich net zo goed thuis onder de douche als in een bad. U kiest zelf welke methode voor u het fijnste aanvoelt.

 

 

 

1. Vul de Bathmate met water van de douche.

2

 

2. Houdt de onderkant van de Bathmate vast om zeker te stellen dat geen water kan ontsnappen.

1

 

3. Plaats de penis in de Bathmate en duw deze tegen het lichaam om een luchtslot te genereren.

3

 

4.Ga verder met douchen, verwijder
de handen om te wassen. Verhoog de druk
door verder te pompen als dit nodig is.

4

 

5. Druk na 15 minuten op
het ventiel aan het uiteinde van de
Bathmate.

6.Ga lekker verder met douchen en geniet
van uw nieuwe penis!

Zijn er bijwerkingen die kunnen optreden?

Ja-en gelukkig zijn deze perfect voor een beter seksleven voor u en uw partner. U krijgt niet alleen een grotere penis. Bathmate stimuleert ook uw sexuele lust, geeft u een langere erectie en maken uw zaadlozingen intensiever.


Bathmate lekt door de luchtopening.

Er mag geen water ontsnappen door de luchtopening bovenaan de Bathmate als deze onder druk staat. Een mogelijke oorzaak voor de lek kan een geklemd veertje zijn in de luchtopening. Tip: Plaats de Bathmate op een glad oppervlak zoals bv. een tafel. Pomp er alle lucht uit door het snel tegen de tafel te drukken totdat het zich vastzuigt. Dit moet u mogelijk een paar keren herhalen. Als dit niet werkt, neemt u dan contact met ons. Wij zorgen dan voor een nieuw exemplaar.

Vertrouwen

Wij hechten bijzonder veel belang aan het vertrouwen van onze klanten. Het pakket is zeer discreet en veraad niets over de inhoud. Daarover hoeft u zich geen zorgen te maken. Alle informatie wordt opgeslagen in computers die geen deel uitmaken van een netwerk. Er bestaat dus geen gevaar dat uw gegevens gestolen worden via onze computersystemen. Na een bewaringsperiode worden alle documenten veilig verwijderd.