Nederlands | français

Bathmate~België


Bathmate voordelen en meer

  • Meer lengte en omtrek!
  • Meer volume!
  • Discrete verzending en verpakking!
  • Als het niet werkt, betaalt u geen dubbeltje! (We betalen zelfs de retourkosten terug)

Discrete levering

Discrete levering Bathmate
Alle leveringen gebeuren met Royal Mail in een discrete verpakking die niets verraadt over de inhoud van het pakket. De prijs van de verzending is inbegrepen in de prijs van het product zodat u niet voor verrassingen komt te staan en geen verpakking/porto kosten hoeft te betalen.

Zie de resultaten - Gegarandeerd!

penis enlareger 100% guaranteeWij zijn meer dan overtuigd van het feit dat Bathmate u de penis geeft die u steeds al wilde hebben. Wij garanderen u een -niet goed geld terug- beleid. Als u niet helemaal tevreden bent met de resultaten krijgt u AL uw geld terug. Dat staat vast.

Wij zijn er om u te helpen

Here to HelpWij geloven in een opperbeste klantenservice en ondersteuning. Wij zijn er voor u. Ons e-mailadres is +44 (0) 800 808 5594


Bathmate en ED.

News and UpdatesLees dit verbluffende artikel om te ervaren hoe Bathmate u kan helpen bij uw Erectie-storingen... wij ontdekken elke dag nieuwe dingen over Bathmate.

Is de grootte echt belangrijk?

Onderzoek toont aan dat de meeste vrouwen een beter orgasme beleven door een dikke penis. Bathmate maakt uw penis dikker vanaf het moment dat u het gebruikt.

Nu kopen

Wacht niet langer en haal uw Bathmate vandaag nog. Maak uw droom waar. Klik hier om uw individuele Bathmate vandaag nog te bestellen.

Bathmate in andere landen

Bathmate Zweden
Bathmate Denemarken
Bathmate Noorwegen
Bathmate Italië
Bathmate Portugal
Bathmate Finland
Bathmate groot-Brittannië
Bathmate Frankrijk
Bathmate Duitsland
Bathmate Oostenrijk
Bathmate Zwitserland
Bathmate IJsland
bathmate.com.griekenland
Bathmate Luxemburg
Bathmate USA

DE POSTEN


Erectiele disfunctie en Bathmate

Bij navragen en enquetes rapporteren meer en meer mannen dat hun sexuele prestaties niet meer voldoen en dat hun grootste angst in het ouder worden ligt. Daar onze focus op de gezondheid van de man gericht is, beantwoordt Bathmate Checkout een aantal belangrijke vragen die vaak gesteld worden door mannen met erectiestoringen.

Q Wat zijn de meest voorkomende verhaaltjes en misverstanden omtrent erectiestoringen?
A

Een groot misverstand is dat de oorzaak in emotie en psychologie gezocht moet worden. Het tegendeel is waar: grondig onderzoek heeft aangetoond dat in 80% van de gevallen een lichamelijke disfunctie kan leiden tot de storingen.

Een ander populair verhaaltje is dat het eigen is aan het verouderingsproces. Juist, het hormonenpegel van de man neemt af door de jaren heen en het is mogelijk dat de man meer stimulatie nodig heeft om een gezonde erectie te krijgen. Ouderdom is echter helemaal niet de enige oorzaak van erectiestoringen.

U vraagt zich waarschijnlijk af hoe Bathmate u kan helpen om een gezonde penis te behouden. Het antwoord is eenvoudig. Door een regelmatig gebruik van Bathmate kunt u rijkelijk zuurstofhoudend bloed in de balzak van uw penis voeren waarbij u het weefsel, de aders en het sponsweefsel in goede conditie houdt. Bathmate houdt daarbij uw cholesterolgehalte op een gezond niveau. Dat werd bewezen. Bathmate biedt dus meerdere voordelen.

   
Q Wat zijn de meest voorkomende oorzaken van erectiestoringen?
A

Er zijn vele factoren die verantwoordelijk kunnen zijn voor erectiemoeilijkheden. Ofwel lichamelijke, psychologische of beiden alhoewel dit eerder zeldzaam is. Er zijn verschillende medische factoren bekend die de storing kunnen veroorzaken zoals arteriosclerose, hart-en vaatziektes, suikerziekte, prostaatziektes-en kanker, zenuw of hersenaandoeningen (vb. MS, Alzheimer) alsook vasculaire aandoeningen die een invloed op bloedvezels-en omloop kunnen uitoefenen.

Ongezond leven, overmatige stress, vetzucht, slechte voeding, onvoldoende beweging, roken, overdreven alcoholgebruik, drugsgebruik etc...kunnen tot erectiestoringen leiden. We kunnen deze oorzaken vermijden door meer sport, te stoppen met roken en te drinken met mate, maar wat met de hartproblemen en slechte bloedcirculatie?

Ouderdom speelt een rol maar niet die doorslagevende rol! Onderzoek wees uit dat erectiestoringen voorkomen bij 1 op 20 mannen van 40 of ouder, maar ze komen slechts bij 2 op 20 mannen van 60 of ouder voor...

Erectiestoringen kunnen ook de oorzaak zijn van niet-gediagnostiseerde ziektes. Wij raden dan ook sterk aan een arts te bezoeken!

   
Q Welke behandelingen zijn het meest effectief?
A

Er is een enorme ontwikkeling gekomen in het behandelen van erectiestoringen. Vele mannen staan echter sceptisch tegenover een operatieve behandeling met implantaten. Medicatie en penispompen worden ook vaak door artsen voorgeschreven.

Als u gebruik maakt van Bathmate raden wij u niet aan bijkomende medicatie te nemen als er geen lichamelijke oorzaak voor de storing vastgesteld werd. Door het gebruik van pompen zoals Bathmate zorgt u vanzelf voor een gezonde penis en de symptomen verdwijnen vaak vanzelf.

Een goede stressbeheersing en een gezonde dosis sport zijn een waardevolle bijdrage voor het programma van Bathmate.

   
Q Welke raad willen wij geven aan mannen die lijden onder erectiestoringen maar niet op zoek willen naar professionele hulp?
A

Mannen dienen op de hoogte te zijn van het feit dat het normaal is dat men niet graag over erectiestoringen praat met een arts. De meeste mannen gaan ook niet zo vaak op doktersbezoek en het is vaak vanzelfsprekend dat mannen perfect in staat zijn eigen problemen zelf op te lossen, zonder hulp. Hulp zoeken gaat vaak tesamen met hulpeloosheid en zwakte.

Deze denkwijze slaat-om het zo te zeggen-nergens op. Even helder denken als een moderne man. Praat erover met uw arts, vraag us arts om raad over erectiestoringen en wat de methodes zijn om het voor altijd te genezen of vraag hem naar de Bathmatepomp. Artsen hebben succesvolle behandelingen doorgevoerd bij mannen met erectiestoringen.

   

Bathmate is niet zomaar een product dat enkel en alleen een penisvergroting garandeert. Het gaat ook om een betere levenskwaliteit en een gezonder en actiever sexleven.