Nederlands | français

Bathmate~België


Bathmate voordelen en meer

  • Meer lengte en omtrek!
  • Meer volume!
  • Discrete verzending en verpakking!
  • Als het niet werkt, betaalt u geen dubbeltje! (We betalen zelfs de retourkosten terug)

Discrete levering

Discrete levering Bathmate
Alle leveringen gebeuren met Royal Mail in een discrete verpakking die niets verraadt over de inhoud van het pakket. De prijs van de verzending is inbegrepen in de prijs van het product zodat u niet voor verrassingen komt te staan en geen verpakking/porto kosten hoeft te betalen.

Zie de resultaten - Gegarandeerd!

penis enlareger 100% guaranteeWij zijn meer dan overtuigd van het feit dat Bathmate u de penis geeft die u steeds al wilde hebben. Wij garanderen u een -niet goed geld terug- beleid. Als u niet helemaal tevreden bent met de resultaten krijgt u AL uw geld terug. Dat staat vast.

Wij zijn er om u te helpen

Here to HelpWij geloven in een opperbeste klantenservice en ondersteuning. Wij zijn er voor u. Ons e-mailadres is +44 (0) 800 808 5594


Bathmate en ED.

News and UpdatesLees dit verbluffende artikel om te ervaren hoe Bathmate u kan helpen bij uw Erectie-storingen... wij ontdekken elke dag nieuwe dingen over Bathmate.

Is de grootte echt belangrijk?

Onderzoek toont aan dat de meeste vrouwen een beter orgasme beleven door een dikke penis. Bathmate maakt uw penis dikker vanaf het moment dat u het gebruikt.

Nu kopen

Wacht niet langer en haal uw Bathmate vandaag nog. Maak uw droom waar. Klik hier om uw individuele Bathmate vandaag nog te bestellen.

Bathmate in andere landen

Bathmate Zweden
Bathmate Denemarken
Bathmate Noorwegen
Bathmate Italië
Bathmate Portugal
Bathmate Finland
Bathmate groot-Brittannië
Bathmate Frankrijk
Bathmate Duitsland
Bathmate Oostenrijk
Bathmate Zwitserland
Bathmate IJsland
bathmate.com.griekenland
Bathmate Luxemburg
Bathmate USA

DE POSTEN


Vergelijk penisvergroting

U leert de Bathmate nu kennen. Op deze pagina gaan we verder in op de selectie van methodes voor een topklasse penisvergroting. We vergelijken en geven informatie opdat u overzichtelijk en goed kunt overwegen welke vergrotingsmethode het beste bij u past.

Het is erg belangrijk dat u het juiste systeem selecteert voor de penisontwikkeling. Een foutieve keuze kan zeer onaangename gevolgen hebben. Door het gebruik van de applicatie en de vergroting ontstaat een gevoel van vertrouwen en geluk. Door een slechte keuze komt het omgekeerde effect tot stand. Er zijn vele gebruikers die door het gebruik van goedkope luchtpompen zowel esthetische schade als lichamelijke pijn geleden hebben. Stel uzelf de vraag of deze variant het waard is om uw goed gevoel alsook uw sexleven op het spel te zetten.

Niet alle technieken van een penisontwikkeling zijn per definitie goed voor u. Wij moeten u hiervoor waarschuwen: de unieke hydro-pomp van de Bathmate is erg effectief en geen enkel resultaat van de rapporten die we met u delen heeft plaatsgevonden door het korrekte gebruik van de Bathmate.

De Bathmate is 100% veilig omdat door het design en het gebruik van water, enkel een veilge drukmarge aan de kamer toegevoegd kan worden. De druk bevindt zich uniform rond de penis wat een gebalanceerde drukopbouw garandeerd. Door het unieke ontwerp en het gebruik van water verzekert Bathmate maximaal genot en uiterst minimaal risico.Luchtpompen

Luchtpompen penisPenispompen genereren een vacuumeffect rond de penis dat de bloedsomloop stimuleert. Als een aanzienlijke hoeveelheid bloed door de penisschacht circuleert, tot in de eikel, dan zwellen de kamers in de penis opdat ze het circulerende bloed kunnen handhaven. In plaats van te circuleren wordt het vastgehouden door het vacuum in de expansiekamer. Als sextoy behoudt de penispomp de bloedinflux en zorgt voor een licht gevoel.

Als u een foto bekijkt van een normale penispomp hebt u vast gemerkt dat er vaak een cylinder bijgeleverd wordt die rond de penis komt te zitten. Als deze cylinder te vast rond de penis zit en strak tegen het lichaam ligt, komt er geen lucht naar binnen. Door het knijpen in het handpompje dat bevestigd is aan de cylinder, wordt de bloedsomloop in de penis gradueel verhoogd. Door het bloed dat in de kamers van de penis vloeit, zet het interne weefsel uit.

Vele problemen bij het gebruik van de luchtpompen ontstaan door het feit dat de zegel bij de basis van de penis ligt en niet onder de balzak, zoals dit bij Bathmate het geval is. Het vastklampen rond de penis kan verwondingen en kneuzingen veroorzaken. Als de luchtpomp rond de penis klampt, komt de penis in de regel naar de richting van het lichaam te liggen. Rechts ziet u een voorbeeld van problemen die door de luchtpomp veroorzaakt kunnen worden.

Het is bekend dat luchtpompen niet voor een langdurig gebruik gedacht zijn. Het kan leiden tot weefselbeschadiging, zenuwaandoeningen, bloedklonters en in het ergste geval kan het impotentie veroorzaken. Daarbij is het aandeel van goedkope luchtpompen die momenteel op de markt circuleren zorgwekkend. Deze apparaten zijn duidelijk goedkoper en zijn door het gebruik van minderwaardig materiaaln-en design in staat om onomkeerbare schade aan te richten.

 


 

Mirakel pillen

pillenSinds de uitvinding van de moderne geneeskunde is er een onomstreden doelstelling om de "pil voor alle ziektes" uit te vinden. Dat is ook het geval in de industrie voor penisvergrotingen. Deze zogenaamde, vrij verkrijgbare wondermiddelen zijn in principe niets meer dan een verzameling van genezende kruidencocktails die een label hebben gekregen en op de markt worden gebracht. Op de actuele markt is er een grote waaier aan pillen voorhanden die steeds uit dezelfde producten samengesteld zijn en ook steeds dezelfde resultaten naar voren brengen. Deze wonderpillen kunnen een minimaal verhoogd libido veroorzaken.

De ingrediƫnten veroorzaken het vloeien van bloed; het is mogelijk dat u meer bloed in de penis voelt. U kunt tevens een gedeeltelijke penisverharding bemerken. Dit doet echter niets ter zake voor een penis in erectie en doet weinig voor de sexuele stimulans. Het grootste probleem met deze pillen is de kostprijs en het minimale resultaat dat u hierdoor verkrijgt. De producenten verwachten een langdurig gebruik, klanten die keer op keer terugkomen en voor een maandvoorraad enkele 100-den Euro's over hebben.

Als de eindgebruiker niet meteen het gewenste resultaat ziet en toch geduld uitoefent om dat er toch mogelijkheid bestaat dat het werkt, geeft hij veel geld uit om uiteindelijk pijnlijk vast te stellen dat het niet werkt. Jammergenoeg gaat de eindgebruiker pas daarna op zoek naar een product dat wel voldoet aan de verwachtingen. Het grootste probleem is dat bij sommige mannen ernstige complicaties kunnen optreden na het gebruik van deze wonderpillen. De bijwerkingen verdwijnen in de regel na het stoppen van de inname. Bijwerkingen zoals overgeven, buikloop, libidoverlies en penisuitscheidingen (zoals boven) unnen optreden.


Stretching apparaten

Stretching apparatenStretching apparaten werken letterlijk als drukapplicatie op uw penis en stretchen als het ware het weefsel. Deze apparaten kunnen erge pijn veroorzaken en een behoorlijke invloed uitoefenen op uw dagelijks leven. Ze werden oorspronkelijk ontworpen tegen de ziekte van Peyronie (gebogen penis). Het design is nagenoeg hetzelfde gebleven, maar nu worden deze apparaten ingezet voor het stretchen en verlengen van de penis. Hier ziet u een aantal verwondingen die veroorzaakt werden door de klemmen de om de penis onder druk te zetten.

Het negatiefste effect van deze methode is dat het stretchen van de penis niets doet voor de zogenaamde corpora cavernosa of de drie kamers die de penis opvullen met bloed. Het stretchen van de penis zorgt ervoor dat de kamers beschadigd raken, de gezonde bloedsomloop reduceren en daarmee ook de mogelijkheid om een erectie te krijgen. Dit gecombineerd met het feit dat zulke apparaten elke dag aangebracht moeten worden om een eventuele verandering te kunnen zien. Deze apparaten en de methodes zijn helemaal niet meer populair bij de huidige penisontwikkeling.


Chirurgische ingrepen

Chirurgische ingrepenHet doorvoeren van kosmetische ingrepen is niet meer ongewoon. Vrouwen laten hun borsten vergroten en dezelfde trend geldt voor mannen die hun penis willen laten vergroten.

De meestvoorkomende techniek om de penis te verlengen is het snijden in het zogenaamde Suspensory Ligament en vervolgens met plastische chirurgie van extra huid te voorzien die de nieuwe lengte bedekt. De resultaten zijn moeilijk beoordeelbaar omdat chirurgen nog geen gegevens konden verzamelen op een systematische manier. De enige wetenschappelijk gebaseerde studie verraad dat zo'n operatie resulteert in een gemiddelde verlenging van 0,5 cm in de penis lengte en door de extra huidtoevoeging een verlenging van 1,6 cm geeft. Deze getallen komen vaak niet overeen met de getallen die klinieken publiceren. De resultaten zijn afhankelijk van persoon tot persoon en garanderen in die zin niets.

Het zogenaamde Suspensory Ligament speelt een beduidende rol omdat het de penis opwaarts houdt tijdens een erectie. Als dit gedeeld wordt is deze ondersteuning logischerwijze niet meer aanwezig. Na de ingreep merken sommige mannen een geringe verlenging maar de penis blijft in erectietoestand even lang en verstijft neerwaarts!

Naast het verlengingsproces kan een operatie ook doorgevoerd worden om de omvang te vergroten. Er bestaan twee gebruikelijke technieken:

1) Een injectie met liposuctie-vet van de buik of van de dijen in de Dartos Fascia, onder de huid van de penisschacht.

2) Het plaatsen van een huidtransplantatie (een weefsellaag van onder de huidoppervlakte die talrijke bloedvezels bevat) en vet van heupen of achterwerk in de penisschacht.

De resultaten van een liposuctie-vet injectie kunnen op een diepe teleurstelling uitdraaien. Tot 90% procent van het vet kan binnen een jaar verdwijnen. Huidtransplantaties schijnen het iets beter te doen alhoewel er geen studies of bewijzen voorliggen op de duurzaamheid.

Er zijn talrijke gevallen bekend van complicaties bij een penisvergroting door chirurgische ingrepen. De meest voorkomende zijn:

Scrotalisatie van de penis waarbij het lijkt of de penis vanaf het scrotum in erectie komt, en niet vanuit de buikwand.

'Honden-oren' aan elk uiteinde van het operatieve litteken.

Afkalven van de huid die gebruikt werd voor de penisverlenging (de huid wordt onvoldoende van bloed voorzien, sterft af en vormt een diep ulcera-gebied)

In extreme gevallen is de operatie bekend als doodsooraak door bloedingen tijdens de operatie.

Dergelijke operaties zorgen niet alleen voor lichamelijke problemen. Er hangt ook een gepeperd prijskaartje aan vast! Een recent geval: een man nam een krediet op van ca. 3000 Pond (4000 EUR) bij zijn bank om de ingreep te kunnen financieren. De ingreep verliep echter niet naar plan en de betreffende persoon was genoodzaakt weg te blijven van het werk omwille van een zware herstelperiode. Dit leidde uiteindelijk tot ontslag en aanzienlijke familiale problemen. Na de herstelperiode werd tot overmaat van ramp permanente impotentie vastgesteld. Dit mag dan wel een bijzonder geval zijn, het is wel een erg hoge prijs die men betaalt voor dergelijke operatieve ingreep.


Natuurlijke oefening (Jelking)

JelkingHet vergrotingsproces op een natuurlijke wijze, zonder hulp van externe middelen is nagenoeg hetzelfde als masturbatie. Er is een trend gaande die daadwerkelijk doet geloven dat een echte verlening en een verdikking van de penis door oefening en zonder hulpmiddelen verkregen kan worden. Deze industrie baseert zich op zogenaamde "geheime stamtechnieken" die voor een vriendenprijsje verkocht worden. Jammergenoeg zijn er daadwerkelijk mannen die hiervoor hard verdiend geld hebben gespendeerd om later vast te stellen dat het enkel ging om een gekochte handleiding met beschreven routines waar ze zelf ook wel achter hadden kunnen komen.

Sommige zogenaamde vergrotingstechnieken omvatten het gebruik van gewichten en/of touwen. Het is dit soort van "oefening" die kan leiden tot ernstige verwondingen en gevaar voor onomkeerbare schade en impotentie tot een maximum drijft. Er zijn technieken waarbij de basis van de penis in de hand wordt genomen en geknepen wordt, om het bloed in de penisschacht te houden. Ook dit is uiterst gevaarlijk, net zoals het gebruik van gewichten.


Door een nauwkeurige onderzoeksstrategie voor penisvergrotingen, heeft het team van Bathmate een oplossing klaar voor elke man die de lengte en de dikte van zijn penis wil vergroten. Deze methode is niet alleen extra veilig in alle opzichten, ook de resultaten mogen er zijn. Lees onze pagina's met artikelen en getuigenissen na om te vernemen wat andere mannen denken over Bathmate.