Nederlands | français

Bathmate~België


Bathmate voordelen en meer

  • Meer lengte en omtrek!
  • Meer volume!
  • Discrete verzending en verpakking!
  • Als het niet werkt, betaalt u geen dubbeltje! (We betalen zelfs de retourkosten terug)

Discrete levering

Discrete levering Bathmate
Alle leveringen gebeuren met Royal Mail in een discrete verpakking die niets verraadt over de inhoud van het pakket. De prijs van de verzending is inbegrepen in de prijs van het product zodat u niet voor verrassingen komt te staan en geen verpakking/porto kosten hoeft te betalen.

Zie de resultaten - Gegarandeerd!

penis enlareger 100% guaranteeWij zijn meer dan overtuigd van het feit dat Bathmate u de penis geeft die u steeds al wilde hebben. Wij garanderen u een -niet goed geld terug- beleid. Als u niet helemaal tevreden bent met de resultaten krijgt u AL uw geld terug. Dat staat vast.

Wij zijn er om u te helpen

Here to HelpWij geloven in een opperbeste klantenservice en ondersteuning. Wij zijn er voor u. Ons e-mailadres is +44 (0) 800 808 5594


Bathmate en ED.

News and UpdatesLees dit verbluffende artikel om te ervaren hoe Bathmate u kan helpen bij uw Erectie-storingen... wij ontdekken elke dag nieuwe dingen over Bathmate.

Is de grootte echt belangrijk?

Onderzoek toont aan dat de meeste vrouwen een beter orgasme beleven door een dikke penis. Bathmate maakt uw penis dikker vanaf het moment dat u het gebruikt.

Nu kopen

Wacht niet langer en haal uw Bathmate vandaag nog. Maak uw droom waar. Klik hier om uw individuele Bathmate vandaag nog te bestellen.

Bathmate in andere landen

Bathmate Zweden
Bathmate Denemarken
Bathmate Noorwegen
Bathmate Italië
Bathmate Portugal
Bathmate Finland
Bathmate groot-Brittannië
Bathmate Frankrijk
Bathmate Duitsland
Bathmate Oostenrijk
Bathmate Zwitserland
Bathmate IJsland
bathmate.com.griekenland
Bathmate Luxemburg
Bathmate USA

DE POSTEN


DE MENSEN ACHTER BATHMATE

John Oakes, de Senior Engineering Designer van de groep, kreeg in 2004 de opdracht om de gezondheidsmarkten voor de man te onderzoeken met als doel de open marktmogelijkheden te definiëren die nog verder ontwikkeld konden worden. Het project was gebaseerd op de enorme impact dat Viagra had bereikt op de markt. Oake's doel bestond erin na te gaan of er een vraag was naar producten die niet gebaseerd waren op medicatie maar wel een soortgelijke impact hadden. Na langdurig onderzoek kon hij vaststellen dat er wel degelijk marktpotentieel was. Ultramax Products Limited werd in 2006 opgericht. Het doel van het bedrijf: het ontwerpen, produceren en het lanceren van een nieuwe en unieke penistrainer speciaal ontworpen voor:

Penisvergroting
Een penistrainer als hulp bij erectie problemen
Het product is gebaseerd op een hydro-pompsysteem dat simpel en gemakkelijk in gebruik is. U hebt geen extern pompsysteem of andere hulpmiddelen nodig tijdens het gebruik.
Uitvoerige tests hebben bewezen dat het systeem perfect aan de primaire functies voldoet zoals hierboven reeds werd aangegeven. Dit werd tevens bevestigd door rapporten van tevreden gebruikers. Sinds de marktlancering in november 2006 was de Bathmate meer dan een groot succes.

HET BEDRIJF

Ultramax Products Limited is een geprivatiseerd familiebedrijf. Het wordt ondersteund door Oakes Limited, de bedrijfsfamilie die de controle over verschillende bedrijfstakken heeft, variërend van een groot staalstructuurbedrijf, een constructiebedrijf en retail / restaurant outlets. Het bedrijf zelf heeft ook een omvangrijk eigendomsportfolio.

Het familiebedrijf startte in 1960 als een design-en bouwbedrijf dat gespecialiseerde machines produceerde ter ondersteuning van industriële constructie -en productieproblemen in alle industriesectoren. De familie kende een lange geschiedenis van innovatieve ontwerpen waarvan vele ook met prestigieuze prijzen werden beloond. Deze variëren van zaagbladen ui diamant voor de bouwindustrie, stone-washing machines voor Levi Jeans in 1980 en verpakkingsmachines voor de voedingsindustrie die ook een prijs wonnen.

De groep behoort tot de leveranciers van sommige bluechip-bedrijven in Groot-Brittanië en heeft door de jaren heen een sterk partnerschap opgebouwd met deze klanten. De basis hiervoor waren topklasse producten met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Ultramax Products Limited bezit de intellectuele eigendomsrechten en patentapplicaties in:

Groot-Brittanië App No. PCT/GB2005/003416
De EU App No. 05782528.3
USA App No. van PCT/GB2005/003416
Canada App No. 2578162
Australië App No. 2005278999
International Design Registration
Bathmate Trademark Registration (European Union) App No. 0052102224
De firma is tevens eigenaar van de modellen en andere essentiële uitrustingen die nodig zijn voor het vervaardigen van de producten.

Elke Bathmate werd manueel vervaardigd en getest aan de hand van de hoogste teststandaarden in onze firma nabij Wakefield, Yorkshire in Groot-Brittanië. De Bathmate moet voldoen aan de meest nauwkeurige kwaliteitscontroles alvorens wordt overgegaan naar de verpakking en de verzending.

Het bedrijf is gelegen op een groot grondstuk aan de rand van Horbury. Indien u ons wenst te bezoeken, kunt u steeds met ons contact opnemen.

Ultramax Products Limited
Mallard Industrial Park
Charles Street
Horbury Junction
Wakefield
West Yorkshire
United Kingdom
WF4 5QH